Hjälp för Filmjobb.se

Vad är Filmjobb.se?

Filmjobb.se är en nystartad svensk tjänst som hjälper filmare och skådespelare att förmedla jobb i Sverige inom filmbranschen, tv-branschen, reklamfilmsbranschen och dataspelsbranschen.

Vilka typer av jobb finns på Filmjobb.se?

På Filmjobb.se hittar du betalda och obetalda filmjobb och tjänster i Sverige, stora som små. Det kan röra sig om heltid, deltid, projekt/visstidsanställning, hobbyprojekt, skolprojekt samt olika slags tjänster som företag erbjuder.

Hur ofta publiceras nya jobb?

Ett par nya filmjobb publiceras per dag.

När publiceras nya jobb?

Nya filmjobb publiceras framför allt på vardagar.

Hur söker/filtrerar jag jobb?

Filmjobb.se är en nystartad tjänst och vi ville släppa sajten så fort som möjligt så att du lättare kan hitta filmjobben. Därför kommer vi att utöka med ny funktionalitet (som sökmotor) efterhand.

Hur kontaktar jag en arbetsgivare?

Du kontaktar en arbetsgivare, eller annonsören, via länken eller e-postadressen som finns vid varje annons.

Kan jag prenumerera på nya jobb?

Ja, du kan prenumerera på nya jobb genom vårt nyhetsbrev som finns längst ned på förstasidan av Filmjobb.se. Det skickas ut via e-post en gång i veckan och innehåller en sammanfattning av de senaste jobben. Du kan också prenumerera på vårt RSS-flöde.

Får vem som helst publicera jobb på Filmjobb.se?

Ja, det är styrkan med Filmjobb.se! Vi tillåter att både stora företag och små hobbyprojekt att annonsera. Att hitta likasinnade är svårt oavsett vilken budget man har, och därför hjälper vi både privatpersoner och företag av alla storlekar.

Kan jag erbjuda mina tjänster på Filmjobb.se?

Ja, det är tillåtet att både söka efter arbetskraft och att marknadsföra sig själv eller sitt företag och tjänster.

Hur ändrar jag ett jobb?

Möjlighet att ändra publicerade jobb stöds inte i nuläget. Vi rekommenderar dig att i stället skapa en ny annons och kopiera och klistra den gamla annonsstexten in i den nya annonsen.

Hur tar jag bort ett jobb?

För att ta bort ditt publicerade jobb, besök jobbet och leta upp länken "Ta bort annons" längst ned på annonsen.

Finns det några typer av jobb som är inte tillåtna på Filmjobb.se?

Vi tillåter inte annonsering av prylar. Du hittar filmutrustning och videokameror på Filmprylar.se i stället. Vi tillåter heller inte jobb av sexuell karaktär.


Hittar du inte svar på din fråga? Kontakta oss.